(FOX40.COM) — Бар в Мерисвил, известен като Cigar Box, загуби лиценза

...
(FOX40.COM) — Бар в Мерисвил, известен като Cigar Box, загуби лиценза
Коментари Харесай

Бар „Cigar Box“ в Мерисвил загуби лиценз за алкохол, след като обслужи непълнолетно лице, което претърпя тежки наранявания

(FOX40.COM) — Бар в Мерисвил, прочут като Cigar Box, загуби лиценза си за продажба на алкохол, откакто барман се твърди, че обслужва малолетен, който след това е бил забъркан в злополука с транспортно средство и претърпял тежки пострадвания.

„ Предотвратяването на използването на алкохол от малолетни е приоритет на публичната сигурност “, сподели шефът за надзор на алкохолните питиета (ABC) Джоузеф Маккълоу. „ Искаме да напомним на лицензополучателите да ревизират персоналните си документи и да помогнем за сигурността на калифорнийците. “

Защо правоприлагащите органи в Калифорния афишират контролно-пропускателни пунктове за DUI?

Служители на ABC споделиха на 17 ноември, че „ подредиха отнемането на лиценза на Cigar Box, намиращ се на 311 D Street в Marysville, откакто откриха, че заведението сервира алкохолни питиета на 19-годишен юноша на юли 27. ”

Пияният и малолетен субект удари две коли, откакто напусна бизнеса с автомобила си, след което се блъсна в дърво, като получи огромни пострадвания, съгласно ABC. В резултат на тяхното следствие на случая продажбата на алкохол в Cigar Box е неразрешена, до момента в който лицензът не бъде трансфериран.

Полицията, извършваща инспекция на DUI в Marysville

ABC сподели, че е разкрила целева отговорност за Спешни случаи, свързани с алкохола (TRACE) разследване след случая за установяване на източника на нелегално доставяния алкохол. Те стигнаха до заключението, че чиновник на Cigar Box е сервирал на малолетния клиент няколко алкохолни питиета, без въобще да ревизира персоналната му карта.

Беше заведено дисциплинарно деяние против лиценза за алкохолни питиета на Cigar Box за снабдяване на алкохолни питиета на малолетно лице, което докара до „ ужасно физическо пострадване “ и обслужване на „ явно нетрезвото малолетно лице “.

Cigar Box уреди делото и се съгласи на неотложно прекъсване на лиценза си за алкохол . Департаментът подреди, че на Cigar Box към този момент не е разрешено да продава алкохол и че лицензът ще бъде лишен, в случай че не бъде трансфериран в границите на 180 дни.

Програмата TRACE е допустима с помощта на грант от Калифорнийската работа за сигурност на придвижването (OTS) посредством Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата (NHTSA). Безвъзмездната помощ обезпечава финансиране за ABC следствия на произшествия, свързани с алкохол, които включват лице под 21 години, причиняващо огромни телесни пострадвания или гибел, или всеки, упрекнат в непредумишлено ликвидиране с автомобил, който е бил под въздействието на алкохол, без значение от възрастта му.

За най-новите вести, времето, спорта и поточно видео, отидете на FOX40.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР